Lions schoen

LIONS SCHOEN VOOR LIONS LEDEN,

Lions Lid Adri Bax, schoenliefhebber, schoenenverzamelaar maar vooral schoenenexpert met een prachtige zaak (Adri Bax Schoenen) met deskundig personeel heeft met zijn kennis en gevoel voor design een prachtige Lions Schoen ontwikkeld. Natuurlijk van hoogstaande kwaliteit. Maar ook zeker een schoen om op een originele en gedistingeerde wijze te laten zien dat je trots bent op het Lions lidmaatschap.

Wij zijn trots u deze Lions schoen te mogen aanbieden met toestemming van Oak Brook.

De Lions schoen schoen is vervaardigd van soepel kalfsleer en ook kalfsleer gevoerd (groot ademend vermogen). De maakwijze is repareerbaar flexibel. Dit houdt in dat het bovenleer op een leren tussenzool is doorgenaaid en levert een comfortabele en duurzame schoen op.

Met loop/straat zool van lichtgewicht Vibram rubber € 195,-

Maar ook te leveren als Golfschoen met Golf zool voor € 400,-. Golfschoen is gegarandeerd waterdicht en dit kan alleen bereikt worden door compleet handwerk. Zelfs de zool is geheel handmatig vervaardigt.

Schoenen worden individueel op maat gemaakt en zijn leverbaar vanaf Engelse maat 6 1/2 t/m maat 13 in smal, middel en breed.

Te bestellen bij (en ook pasbaar bij) Lions lid Adri Bax – Baxschoenen te Almere.

Levertijd na bestelling, zes weken. Verzendkosten in Nederland 6,75

Baxschoenen
Kerkgracht 27
1354 AE Almere
tel.:036-5311032
 www.baxschoenen.nl
adri.bax@baxschoenen.nl of gebruik het contactformulier.

Uitreiking 1e paar Lions schoenen aan International President Wing-Kun Tam op het EuropaForum 2011

Comments are closed.