Lions Club Almere ontvangt burgemeester Franc Weerwind

Op 20 januari ontvingen de gezamenlijke Lions Clubs in Almere Franc Weerwind, sinds september 2015, de burgemeester van Almere.

Tijdens eeIMG_9354-2n diner was er ruimte voor de leden om te discussiëren over de rol van een serviceclub in het algemeen en de bijdrage die  de Lions daarbij (kunnen) spelen.

Er zijn afspraken gemaakt die de samenwerking tussen de Lions Club Almere en de Gemeente  moeten versterken met als doel een nog beter resultaat bij de ondersteuning van maatschappelijke doelen.

Het was voor een ieder een inspirerende avond die door de leden van Lions Club Almere zeer werd gewaardeerd.

IMG_9358IMG_9377IMG_9390